Η Ενορία Κοκκίνη Χάνι με την ευκαιρία της έλευσης από τη Βενετία στην Αθήνα, του Ι. Σκηνώματος της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας διοργανώνει

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015
σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κυριακή 10 Μαΐου: Συγκέντρωση στο κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου Κοκκίνη Χάνι, επιβίβαση σε πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο με προορισμό το λιμάνι του Ηρα-κλείου. άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.
Διανυκτέρευση εν πλω.
Δευτέρα 11 Μαΐου: Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο με πρώτο προορισμό το Ι. Προσκύνημα της Αγ. Βαρβάρας Αττικής, όπου θα προσκυνή-σουμε το σκήνωμα της Αγ. Βαρβάρας που έφτασε από τη Βενετία –όπου και φυλάσσε-ται από το 1003- με αφορμή τα 80 χρόνια βίου, διακονίας και προσφοράς της Αποστο-λικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Θα συνεχίσουμε την προσκυνηματική μας εκδρομή στη Νέα Μάκρη Αττικής, επισκεπτόμενοι την Ι. Μονή του Αγ. Εφραίμ. Θα ακολουθήσει γεύμα.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νταού Πε-ντέλης που άνηκε στην κατηγορία των ακοιμήτων Ι. Μονών και θα προσκυνήσουμε τα Ι. Λείψανα των Αγ. Πατέρων που σφαγιάστηκαν από τους Σαρακηνούς.Αναχώρηση για τον Πειραιά.
Επιβίβαση στο πλοίο, διανυκτέρευση εν πλω.
Τρίτη 12 Μαΐου: Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επι-στροφή στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοκκίνη Χάνι. Τέλος εκδρομής.

Τιμή:
90,00/άτομο κατάστρωμα.
120,00/άτομο σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα AB4.
156,00/άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα AB2.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
1. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο.
2. Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν από Κοκκίνη Χάνι στο λιμάνι του Ηρακλείου η προσκυνηματική εκδρομή και η επιστροφή από το λιμάνι στο Κοκκί-νη Χάνι.
3. Η εκδρομή σύμφωνα με την περιγραφή του παραπάνω προγράμματος.
4.Ασφάλεια.
5. Φ.Π.Α.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:
1. Το φαγητό ή ποτό στο πλοίο και στην ημερήσια εκδρομή.

Εγγραφές και όροι συμμετοχής:

1. Εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στον Ι. Ναό (πληρ. π. Γεώργιος) μέχρι 30 Απριλίου 2015, αυτοπροσώπως με την αστυνομική ταυτότητα, όπου θα συμπληρωθεί υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.
2. Κάθε εγγραφόμενος αυτοδικαίως αποδέχεται το πρόγραμμα της εκδρομής.
3. Κάθε εγγραφόμενος με την εγγραφή του προκαταβάλλει εξολοκλήρου το ποσό των 90,00€ (δεν ισχύουν πολυτεκνικά εισητήρια).
4. Σε περίπτωση ακύρωσης εγγραφόμενου επτά ημέρες πριν την εκδρομή, δεν επιστρέφεται το χρηματικό ποσό.
5. Ελάχιστος αριθμός συμμετοχής 30 άτομα και ανώτερος αριθμός 100 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
6. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων συμπληρωθεί νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία δεν θα κρατηθούν επιπλέον συμμετοχές. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε να προσέλθετε εγκαίρως για μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ορ-γάνωση της εκδρομής.

Τηλ. Επικοινωνίας 2810762701 και 6974788336.
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ