Αγαπητοί ενορίτες,
Ο νέος Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον εστίν» Κοκκίνη Χάνι ετοιμάζεται, την περίοδο της χαρμολύπης που διανύουμε, να ενδυθεί τα γιορτινά του και να υποδεχτεί όλους εμάς. Οι Εργασίες τοποθετήσεως και γυαλίσματος του μαρμάρινου δαπέδου τελειώνουν. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της τοποθέτησης του συστήματος ασφαλείας, της μικροφωνικής εγκατάστασης, του τελευταίου ελαιοχρωματισμού του Ιερού Ναού και της καθαριότητας του κτηρίου.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δοθεί ο Ναός σε χρήση το συντομότερο δυνατόν. Για το λογο αυτό και για τις εργασίες που έχουν προηγηθεί, δηλαδή: 1) Την ανέγερση του κωδωνοστασίου, 2) τα επιχρίσματα, 3) τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, 4) την τοποθέτηση των κουφωμάτων 5) την μεταφορά, την αγορά και την τοποθέτηση των μαρμάρων 6) τον ελαιοχρωματισμό του Ι. Ναού και 7) την τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας, η Ενορία έχει χρεωθεί και οφείλει ένα αρκετά σημαντικό ποσό.
Παρακαλούμε για άλλη μια φορά όλους, από το υστέρημα του βαλαντίου μας και από το περίσσευμα της καρδιά μας, να ενισχύσουμε την προσπάθεια της αποπερατώσεως του Ιερού Ναού μας.
Αγαπητοί ενορίτες,
Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει σταδιακά η μεταφορά των ιερών εικόνων, των ιερών σκευών και όσου εξοπλισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον υμιυπόγειο Ιερό Ναό στο νέο Ιερό Ναό. Για όσες ημέρες διαρκέσει η μεταφορά αυτή δεν θα είναι επισκέψιμος τόσο ο ημιυπόγειος όσο και ο νέος Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον εστίν». Το γραφείο της Ενορίας θα παραμείνει κλειστό για την έκδοση πάσης φύσεως δικαιολογητικών και έγγράφων, ενώ θα ανασταλλεί και η καθημερινή τέλεση των Ιερών Ακολουθιών. Για τον ίδιο λόγο εφέτος δεν θα τελεστεί κάνενα κατ΄οίκον Ιερό Ευχέλαιο. Οι ακριβείς ημέρες για τα παραπάνω θα ανακοινωθούν σύντομα.
Αμέσως μετά τη μεταφορά του εξοπλισμού, με μια μικρή τελετή για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση σε όλους, ο Ιερός Ναός θα δοθεί σε χρήση ενώ το Πασχα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της επίσημης τελετής των θυρανοιξίων του Ιεού Ναού μας.
Σας ευχόμαστε Καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ